/assets/img/hero/Ellen-en-Maarten-1158-01.jpeg
Ik zoek werk na ontslag > MUP (Arbeidsovereenkomst Met Uitgestelde Prestatie)

Zekerheid tot aan je pensioen

Niemand vindt het leuk om ontslagen te worden. Zeker met de pensioengerechtigde leeftijd in zicht. De zoektocht naar een baan is lastig. Dan duiken er veel vragen op over je toekomst en je inkomen.

MEPD biedt medewerkers (ontslagen en binnen afzienbare tijd met pensioen) de mogelijkheid om een arbeidsovereenkomst aan te gaan Met Uitgestelde Prestatieplicht (MUP), onder bepaalde voorwaarden. Een sociale voorziening die zorgt voor zekerheid tot aan je pensioen.

Via een MUP-regeling treed je na ontslag in dienst bij MEPD. Je ontvangt een vast inkomen en bouwt volledige pensioenrechten op. De hoogte van het vaste inkomen is afhankelijk van verschillende factoren en wordt opgebouwd uit een WW-uitkering met een aanvulling.


Een MUP-regeling is altijd maatwerk. Er wordt balans gezocht tussen de mogelijkheden en de belangen van werkgever en medewerker. MEPD begeleidt en ondersteunt bij alle zaken rondom ontslag en contacten met het UWV.

John ging je voor, bekijk hieronder zijn verhaal.

Van gedachten wisselen doe je met onze adviseurs
Marc
Marc Berger Projectmanager MUP | Detachering
Arjan 2 0
Arjan van Veen Personeel- en salarisadministrateur
Henk
Henk Bakker Financiële administratie
Wouter 2 02
Wouter Luttikhuis Regiomanager Noord - Oost

Bel ons op
085 - 043 19 05
of stuur ons een bericht.

mail ons Mail ons
Koffie
WAT KUNNEN
WE VOOR JE
BETEKENEN?
Nieuwsbrief
Blijf op hoogte

De wereld verandert snel. Techniek en de manier waarop we samenwerken ontwikkelen zich in hoog tempo. Wij houden het voor je bij. Schrijf je nu in voor maximaal 1 digitale nieuwsbrief per maand, met voor jou relevante informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U dient akkoord te gaan met de privacyverklaring