/assets/img/hero/Ellen-en-Maarten-1158-01.jpeg
Ik zoek werk na ontslag > Detachering

Opstap naar een vaste baan

Detacheren wil zeggen, dat je een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst met MEPD hebt. Maar je wordt ‘uitgeleend’ aan een onderneming binnen de techniek. Voor kortere of langere tijd.

Het voordeel is, dat aangesloten blijft bij de CAO Metalektro of CAO Metaal en Techniek en het bedrijfstakpensioenfonds PME of PMT.

Daarnaast blijf je in je werkritme. Terwijl je relevante ervaring op doet in verschillende organisaties. Je talenten en capaciteiten blijven behouden voor de branche. Kijken in andere keukens werkt inspirerend en stimulerend én het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling.

Voor veel medewerkers is detachering een opstap naar een vaste baan. Er zijn ook personen die voorkeur houden voor detachering, juist vanwege de veelzijdigheid en afwisseling. Alles kan. Zolang het maar bijdraagt aan werk maken van je leven.

Jeffrey wordt gedetacheerd door MEPD. Zie zijn ervaring en wat hij er zo prettig aan vindt.

Van gedachten wisselen doe je met onze adviseurs
Marc
Marc Berger Projectmanager MUP | Detachering
Tanja 2 0
Tanja Janssen Regiomanager Zuid
Victor 2 02
Victor van Ham Regiomanager West
Wouter 2 02
Wouter Luttikhuis Regiomanager Noord - Oost

Bel ons op
085 - 043 19 05
of stuur ons een bericht.

mail ons Mail ons
Koffie
WAT KUNNEN
WE VOOR JE
BETEKENEN?
Nieuwsbrief
Blijf op hoogte

De wereld verandert snel. Techniek en de manier waarop we samenwerken ontwikkelen zich in hoog tempo. Wij houden het voor je bij. Schrijf je nu in voor maximaal 1 digitale nieuwsbrief per maand, met voor jou relevante informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U dient akkoord te gaan met de privacyverklaring