Ellen En Maarten 1158 01
Ik zoek werk na ontslag
Samen zoeken naar nieuwe kansen

Samen zoeken we naar nieuwe kansen

Een nieuw begin en een pad vol onzekerheden. Je bent goed in je vak. Maar je bent niet gewend om jezelf te ‘verkopen’ bij een nieuwe werkgever. Wij wel. Je transitievergoeding biedt je de mogelijkheid een betrouwbare en ervaren partij als MEPD om hulp te vragen.

MEPD heeft ervaring met outplacementtrajecten, vooral in de technische sector. We kennen de branche en weten waar behoefte aan is. Nu en in de toekomst. We beschikken over de juiste instrumenten en contacten en wij bieden handvatten om je talenten, capaciteiten en ervaring te combineren met (nieuwe) vaardigheden. Wij helpen waar we kunnen.

Deskundige loopbaanadviseurs, een uitgebreid netwerk, Jobport (vacature-vind-systeem) en trainingen en tools. Wij kunnen je naar een nieuwe baan of andere invulling van je leven leiden. We werken intensief met je samen. Individueel of in groepen, maar jij doet het. Het is jouw werk. Jouw leven.

We coachen en ondersteunen op de manier die bij je past. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen kun je soms ook voor een MUP-traject of detachering kiezen. Outplacement is altijd maatwerk. Wij doen er alles aan. Maar jíj maakt werk van je nieuwe leven.

Meer weten hoe we jou kunnen helpen om weer met plezier aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Neem gerust contact met ons op.

Download meer informatie

MEPD Leaflet OutplacementMEPD Leaflet Outplacement Type: PDF
Van gedachten wisselen doe je met onze adviseurs
Danielle 2 0
Danielle Hummelink Loopbaanadviseur
Ellen 2 0
Ellen Soepenberg Loopbaanadviseur
Christien 3 0
Christien Schneider Loopbaanadviseur
Marijke
Marijke van der Meulen Loopbaanadviseur
Etienne
Etienne van Rooij Loopbaanadviseur

Bel ons op
085 - 043 19 05
of stuur ons een bericht.

mail ons Mail ons
Koffie
WAT KUNNEN
WE VOOR JE
BETEKENEN?
Nieuwsbrief
Blijf op hoogte

De wereld verandert snel. Techniek en de manier waarop we samenwerken ontwikkelen zich in hoog tempo. Wij houden het voor je bij. Schrijf je nu in voor maximaal 1 digitale nieuwsbrief per maand, met voor jou relevante informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U dient akkoord te gaan met de privacyverklaring