Loopbaan­ontwikkeling

Altijd plezier in je werk

voor werkgevers

Optimaal talent benutten

Het is in het belang van de organisatie dat alle medewerkers de route en bestemming van hun loopbaan kunnen ontdekken. Passend bij hun talenten, passies en kwaliteiten. Een goede werkgever biedt leermogelijkheden en stimuleert een gezonde leerstijl. MEPD ondersteunt alle vormen van loopbaanontwikkeling. Dit kan via teambuilding, een loopbaanbegeleiding, beroepskeuzetest, workshops en trainingen.

Ons loopbaanadvies is een actief en intensief proces. We gebruiken diverse instrumenten en technieken zoals gedrags-, drijfveren- en talentenanalyses.

Een medewerker is duurzaam inzetbaar als hij zich blijft ontwikkelen. Daar hebben alle partijen baat bij. 

 • Assessment

  Weten wie wat kan

  Hoe selecteer je de beste of meest geschikte medewerker? Wat is de (door) groei potentie van je medewerker? Hoe vorm je een hecht team? Het is de taak van de werkgever om hierover goed onderbouwde besluiten te nemen en de juiste mensen met congruente capaciteiten op de juiste plek met elkaar te laten werken.

  Een assessment geeft inzicht in mogelijkheden en karaktereigenschappen van medewerkers en biedt de werkgever houvast.

  Ontwikkel-assessments van MEPD geven een helder inzicht in drijfveren, interesses, capaciteiten, gedrag en talenten van medewerkers. Het resultaat is de juiste medewerker op de juiste plaats.

 • Duurzame inzetbaarheid

  Houd je team gemotiveerd, fit en productief

  Veel medewerkers willen langer doorwerken. Om medewerkers niet alleen langer maar ook effectief en met plezier aan het werk te houden is  een toekomstgericht beleid van belang. 

  MEPD adviseert bij de invulling van een duurzaam personeelsbeleid. Door inzicht, bewustwording en concrete leermogelijkheden aan te bieden worden de medewerkers gestimuleerd met eigen inzetbaarheid aan de slag te gaan en duurzaam vakbekwaam te blijven; van kwaliteitenscan, workshops, interactieve trainingen voor leidinggevenden tot adviesgesprekken en coaching.

 • Loopbaancoaching

  Meebewegen

  De capaciteiten van de medewerker zijn in orde, hij kan zijn talent kwijt. Maar je voelt dat er meer, of net iets anders in zit. De medewerker werkt met plezier, maar aan de andere kant knelt het ook een beetje. De redenen kunnen divers zijn maar een impuls is nodig om nieuwe uitdagingen te zoeken.

  Loopbaancoaching van MEPD is het navigatiesysteem waarmee jouw medewerker een andere route kan kiezen. Om deze te bepalen gebruiken we verschillende instrumenten.

  We analyseren de oorzaak van de onrust, onderzoeken de mogelijkheden en passies en kijken naar opleidingsmogelijkheden. We zetten de instrumenten in  die nodig zijn, zoals drijfveren- en talentenanalyses. De medewerker speelt een actieve rol en met MEPD als coach vind hij een nieuw spoor. Wij zijn de coach, hij is verantwoordelijk voor het speelveld en het spel. De medewerker bepaalt hoe hij werk maakt van de rest van zijn leven.

Loopbaanontwikkeling, samen werken we aan jouw toekomst

Agnes Hendriks

Loopbaanadviseur
agnes.hendriks@mepd.nl
06 30 92 27 05

Anja Hartgerink

Loopbaanadviseur
anja.hartgerink@mepd.nl
06 29 41 32 21

Christien Schneider

Loopbaanadviseur
christien.schneider@mepd.nl

06 20 41 28 21

Connie de Vries

Loopbaanadviseur
connie.devries@mepd.nl

06 23 20 29 87

Danielle Hummelink

Loopbaanadviseur
danielle.hummelink@mepd.nl

06 83 25 76 16

Ellen Soepenberg

Loopbaanadviseur
ellen.soepenberg@mepd.nl

06 83 56 17 16

Etienne van Rooij

Loopbaanadviseur
etienne.vanrooij@mepd.nl

06 30 92 34 81

Gerard Kikstra

Loopbaanadviseur
gerard.kikstra@mepd.nl

06 22 10 30 42

Gerrit-Jan de Jong

Loopbaanadviseur
gerrit-jan.dejong@mepd.nl

06 20 80 55 84

Joanne Bouwers

Loopbaanadviseur
joanne.bouwers@mepd.nl

06 15 34 96 76

Marijke van der Meulen

Loopbaanadviseur
marijke.vandermeulen@mepd.nl

06 30 92 39 80

Mieke van Luijk

Loopbaanadviseur
mieke.vanluijk@mepd.nl

06 82 91 53 69

Paul Bongers

Productmanager | Loopbaanadviseur
paul.bongers@mepd.nl

06 30923197

Yvonne Oldenhof

Loopbaanadviseur
yvonne.oldenhof@mepd.nl

06 30 92 19 05

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen rondom jouw arbeidssituatie

De wereld verandert snel. Techniek en de manier waarop we samenwerken ontwikkelen zich in hoog tempo. Wij houden het voor je bij. Schrijf je nu in voor maximaal 1 digitale nieuwsbrief per maand, met voor jou relevante informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Begin hier met werken aan je leven

Beginnen met werken aan je leven kan op onze 7 regiokantoren in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo (OV). Daarnaast werken we soms op verzoek op projectlocaties. We zijn dichtbij en reageren snel.