Lr  Fredjansen® Jitskeschols

Referenties

Van opdrachtgevers en deelnemers

Samen werken we aan de toekomst. Onze relaties vertellen erover.

We luisteren, onderzoeken en ontdekken sámen met onze opdrachtgevers en deelnemers. We zijn er in goede tijden, maar ook in moeilijke tijden. Met als resultaat: echte en oprechte verhalen. Daar zijn we trots op en willen we graag delen. 

Peter Hollaender Amefa

Peter

Directeur @ Directeur
Outplacement

“MEPD heeft de opvang gedaan bij de eerste schrik en de vraag van de mensen: ’Wat moet ik nu?’. Hulp werd geboden bij het ontslag en de UWV-aanvragen. En daarna de begeleiding van het outplacementtraject én meer. Want dat is wat mij het meest is bij gebleven: De éxtra effort. Als werkgever ga je een zakelijke dienstverlening aan. Maar stichting MEPD is meer dan zakelijk. Zij heeft oprecht oog voor het menselijk aspect. De sociale begeleiding en extra energie die ze staken in de (oudere) mensen, die het zwaar hadden. Zowel financieel als emotioneel. MEPD gaat verder dan de vooraf gemaakte afspraken. Méér dan ik had verwacht als werkgever. En dat is in een tijd als deze toch uitzonderlijk.”

Natasjapierik Klantervaring 1512040612

Natasja

Manager HR @ Manager HR
Ontwikkeling > Loopbaanontwikkeling

Soms kom je tot de conclusie dat mensen niet meer goed op de plek zitten. Samen met MEPD onderzoeken we dan de mogelijkheden en vertrouwen we op een goede afloop. Ook als afscheid nemen het resultaat is. MEPD ondersteunt ons daarbij en begeleidt mensen van werk naar werk. Over deze samenwerking zijn we erg positief.

Raymondvermeulen

Raymond

Directeur/HRM @ Directeur/HRM
Outplacement > Collectief

Na het sluiten van de fabriek, eind 2015, was voor mij het belangrijkste, dat de bijna 150 werknemers weer een toekomst en baan zouden krijgen. Naast financiële vergoeding was er een ruim budget voor outplacement en scholing. Dit hebben we uitbesteed aan MEPD, op advies van de vakbond. In het begin was ik sceptisch. We hadden een moeilijke groep, gemiddeld een hoge leeftijd en voor velen hun eerste en enige baan. Met het einde van het traject in zicht ben ik uiterst tevreden met de resultaten die het team van MEPD bereikt heeft. MEPD ondersteunt mensen met het verwerken van het verlies van hun baan. Na intensieve begeleiding hebben de meesten weer een baan gevonden. Soms in dezelfde sector. Maar er zijn ook mensen iets heel anders gaan doen. Wat ze eigenlijk altijd al wilden, maar nooit aandurfden. Het bijzondere van de aanpak van MEPD vond ik de modulaire en transparante wijze waarop het gehele project ging. Daardoor kreeg ieder de aandacht die ze nodig had en kon ik de voortgang monitoren

20171010 Chantalharink

Chantal

HR functionaris @ HR functionaris
Ontwikkeling > Loopbaanontwikkeling

“Aan MEPD hebben we een sparringpartner op niveau. Samen denken we niet in problemen, maar in uitdagingen. Dat is het mooiste van onze samenwerking. Of het nu gaat om een ontwikkelingstraject, assessment of bijvoorbeeld het plaatsen van een leerling, de uitkomsten en de resultaten zijn altijd uitstekend.”

Janine Hengelaar Web

Janine

Deelnemer @ Deelnemer
Outplacement > Individueel

"Ik werkte al jaren voor mijn werkgever en kreeg te horen dat ze geen passend werk meer voor me hadden. Dat is erg frustrerend. Veel vragen schieten door je hoofd: ’Waar moet je naar toe? Wie wil je hebben?’ Op het moment dat ik startte, was ik teleurgesteld en boos. Ik zag als een berg op tegen een nieuw begin, een nieuwe baas en nieuwe collega’s. MEPD heeft mij geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en de dingen positief te benaderen. Het traject heeft mij veel positiviteit gebracht, met ups en downs. Ik blijk veel sterker te zijn dan ik dacht. En wat eigenlijk niemand meer verwacht had; ik werk gewoon weer fulltime en doe hetzelfde werk als voorheen."

20171023 Lisette Wevers Web

​ Lisette

Studente Communicatie @ Studente Communicatie
Ontwikkeling > Assessment

“Normaal gesproken ben ik geen fan van persoonlijkheidstesten, maar de Thomas test heeft mij verrast. Ik moest lachen bij de uitkomst, aangezien ik mij in veel punten herkende. De test geeft echt inzicht in je sterkten en aandachtspunten.”

Els Rijsptra Web

Els

Global Human Resource Manager @ Global Human Resource Manager
Ontwikkeling > Loopbaanontwikkeling

"Bij MEPD doet ieder mens er toe; oprechte aandacht, een luisterend oor en eerlijkheid maken dat de mens weer in zichzelf gelooft."