Bart M

Over MEPD

Werk maken van je leven

Visie en Missie

Stichting MEPD helpt mensen en organisaties in de techniek bij ontslag, ziekte en wanneer zij zich verder willen ontwikkelen. We begeleiden bij een nieuwe start. Laten hen nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden ontdekken. Werk maken van je leven noemen we dat!

We geloven in het potentieel van mens en organisatie én zijn ervan overtuigd dat ‘ontwikkeling werkt’. De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Dat is onomkeerbaar. Als je stil blijft staan, is de kans groot dat je op een bepaald moment buitenspel komt te staan. Dus blijf in beweging. En ontdek: Ontwikkelen en groeien maakt blij!

Onze kernwaarden: Sociaal. Toegankelijk. Persoonlijk. Ambitieus.

Certificeringen

Werken aan werk, is werken aan het leven van mensen. Kwaliteit is belangrijk. Om dat te borgen zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties en hebben we verschillende certificeringen en keurmerken. Er wordt regelmatig gecontroleerd of we nog aan alle eisen en voorwaarden voldoen en klanttevredenheid wordt gemeten.

  • CEDEO gecertificeerd
  • Blik op werk - keurmerk
  • Aangesloten bij OVAL - branche voor duurzame inzetbaarheid
  • Gecertificeerd NEN 4400-1
  • CMI-gecertificeerde loopbaanadviseurs
  • Loopbaanadviseurs zijn TalentLens en DISCOVER gecertificeerd

Stichting

MEPD (voorheen Metalektro Personeelsdiensten) is op initiatief van Hollandse Signaalapparaten (nu Thales) Hengelo in 1992 opgericht door werkgevers en werknemersorganisaties. Doel: medewerkers uit de techniek die, om welke reden dan ook hun baan kwijt raken, helpen een nieuwe baan te vinden. Liefst binnen deze sector, zodat deze vakkrachten behouden blijven voor de branche.

We zijn er trots op dat we met onze stichting al veel mensen hebben begeleid. Dat opdrachtgevers en deelnemers onze persoonlijke aanpak hoog waarderen. Met onze loopbaanadviseurs maken we ook graag de komende jaren het verschil in de levens van mensen.

Bestuur

Het bestuur van MEPD bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties actief in de technische branche.

Jan Baake (Siemens Nederland N.V.), Gerlo Prinsen (PM Group), Albert Meeuwissen (De Unie), Gerard van Dijk (CNV), Alex Sikkens (Kubota), Diny Schoorlemmer (FNV) en John Dollenkamp (AWVN).