Bart M

Over MEPD

Werk maken van je leven

Onze passie? Bedrijven en mensen helpen om zich verder te ontwikkelen!

We begeleiden mensen en bedrijven bij ontslag, ziekte of wanneer zij zich verder willen ontwikkelen. We geloven in het potentieel van mensen én organisaties. Samen zoeken we naar nieuwe mogelijkheden. We zijn ervan overtuigd: ‘Ontwikkeling werkt’. Jij ook?

Outplacement, re-integratie of ontwikkeling: Het is heel vaak een startpunt voor medewerkers om het eigen potentieel te ontdekken, te voeden en te laten groeien. We geven inzicht in de wensen, talenten, sterke kanten en mogelijkheden. Zodat mensen weer in zichzelf gaan geloven en tot bloei komen. Werk maken van je leven, noemen wij dat!

Onze kernwaarden

Sociaal

Binnen MEPD houden we rekening met elkaar én met onze klanten en deelnemers. We willen in verbinding staan en betrokken zijn. Wat beweegt en interesseert de ander. Alleen dan kunnen we doen wat we het liefste doen: Mensen helpen bij hun zoektocht naar zichzelf en de best passende baan.

Toegankelijk

Wij zijn open, benaderbaar en bereikbaar. Onbevooroordeeld geven we vertrouwen. Zodat mensen zich in een positieve en veilige omgeving kunnen richten op zichzelf. Om eigen talenten en wensen weer kunnen te (her)ontdekken.

Persoonlijk

We hebben aandacht voor mensen. We hebben interesse in de beweegredenen van onze gesprekspartner. Informeel maar ook zeker professioneel. We lopen graag een stukje op met onze deelnemers. Geven hen handvatten, zodat we hen na enige tijd los kunnen laten. Vol vertrouwen dat zij klaar zijn voor een nieuwe en mooie stap.

Ambitieus

We stellen uitdagende doelen, voor jou én voor onszelf. We begrijpen als geen ander, dat jij af en toe uit je comfort zone zal moeten gaan. Deze zoeken we ook voor ons zelf steeds op. Zo blijven we ook zelf scherp, alert en bij de tijd. We streven naar de allerbeste dienstverlening op maat en zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Maak hier kennis met onze collega's

Download het leaflet over MEPD

Certificeringen

Werken aan werk, is werken aan het leven van mensen. Kwaliteit is belangrijk. Om dat te borgen zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties en hebben we verschillende certificeringen en keurmerken. Er wordt regelmatig gecontroleerd of we nog aan alle eisen en voorwaarden voldoen en klanttevredenheid wordt gemeten.

  • CEDEO gecertificeerd
  • Blik op werk - keurmerk
  • Aangesloten bij OVAL - branche voor duurzame inzetbaarheid
  • Gecertificeerd NEN 4400-1
  • CMI-gecertificeerde loopbaanadviseurs
  • Loopbaanadviseurs zijn TalentLens en DISCOVER gecertificeerd

Stichting

MEPD (voorheen Metalektro Personeelsdiensten) is op initiatief van Hollandse Signaalapparaten (nu Thales) Hengelo in 1992 opgericht door werkgevers en werknemersorganisaties. Doel: medewerkers uit de techniek die, om welke reden dan ook hun baan kwijt raken, helpen een nieuwe baan te vinden. Liefst binnen deze sector, zodat deze vakkrachten behouden blijven voor de branche.

We zijn er trots op dat we met onze stichting al veel mensen hebben begeleid. Dat opdrachtgevers en deelnemers onze persoonlijke aanpak hoog waarderen. Met onze loopbaanadviseurs maken we ook graag de komende jaren het verschil in de levens van mensen.

Bestuur

Het bestuur van MEPD bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties actief in de technische branche.

Jan Baake (Siemens Nederland N.V.), Gerlo Prinsen (PM Group), Albert Meeuwissen (De Unie), Gerard van Dijk (CNV), Alex Sikkens (Kubota), Diny Schoorlemmer (FNV) en John Dollenkamp (AWVN).