Themasessie Zwolle December
Terug

Themasessie MEPD Noord: 'Integriteit en privacy op de werkvloer'

Op woensdag 4 juli (Zwolle) en donderdag 5 juli (Groningen) vindt de kosteloze themasessie plaats: 'Integriteit en privacy op de werkvloer’. Verzorgd door De Haan Advocaten & Notarissen.

Met de AVG wil de wetgever bereiken dat er beter wordt nagedacht over het verstrekken van persoonsgegevens, de verwerking van persoonsgegevens en het vrijgeven en gebruiken daarvan. De nieuwe privacywet omvat bepalingen die van groot belang zijn voor de ondernemer.

Onderwerpen die we tijdens deze sessie bespreken: Wat mag bijvoorbeeld vastgelegd worden in het personeelsdossier en met wie mag het gedeeld worden? Mag een werknemer zijn personeelsdossier zomaar inzien? Bij het vastleggen van personeelsgegevens is het belangrijk dat van tevoren is afgesproken welke informatie wordt vastgelegd en met welk doel.

Programma

12.00 – 12.15 uur Ontvangst
12.15 – 13.15 uur Themasessie o.l.v. De Haan Advocaten & Notarissen
13.15 - 14.00 uur Netwerken tijdens de gezamenlijke lunch

Met al je vragen over deze onderwerpen kun je bij ons terecht en praktijkervaringen uitwisselen met collega’s. Waar loop je tegenaan en hoe kunnen wij daarbij helpen?

Locatie

Woensdag 4 juli - Morsestraat 4 Zwolle
Donderdag 5 juli - Zeewinde 5 Groningen

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. We zien je aanmelding via de mail dan ook graag tegemoet op: nancy.bergman@mepd.nl. Maar hanteren het principe vol = vol. Vragen? We zijn bereikbaar op: 085 043 19 07.

Terug