Lr  Fransmasselink ® Jitskeschols2
MVO = MBZ
Dat zit in onze genen

Maatschappelijk Betrokken Zijn

Dat is ons vak. Elke dag opnieuw begeleiden en helpen wij mensen en organisaties bij het vergroten van de inzetbaarheid. Dat zit gewoon in onze genen.

Mensen en organisaties helpen om nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden te ontdekken bij een nieuwe start. Vanuit onze eigen passie, drijfveren en kernwaarden: Sociaal. Persoonlijk. Toegankelijk. Ambitieus. Mooi, dat we ook regelmatig horen van onze relaties en deelnemers, dat zij deze kernwaarden terug zien in onze gedragingen.

We participeren ook aan initiatieven die bouwen een inclusieve arbeidsmarkt, zoals 99vanTwente.

Ons hart, onze passie en betrokkenheid ligt ook nog elders. Vanaf ons 25-jarig bestaan (mei 2017) mochten alle MEPD’ers € 250,- uitgeven aan een doel waar zij compassie bij hebben. Prachtige initiatieven kwamen naar voren.

De resultaten zijn zeer divers en gaat van lokaal tot internationaal, van sport tot onderzoek. En stuk voor stuk dankbare ontvangers. Niet alle verhalen hebben we opgenomen op de website, niet alles hoeft gedeeld te worden. Persoonlijke betrokkenheid is wat ons betreft de multiplier die MVO voor ons betekenis geeft.