Koffieuur
Gratis Ontwikkeladvies
  • Een beter beeld van wat je écht wil en kan
  • Ontdekken wat je mogelijkheden zijn, ook om vitaal je AOW-leeftijd te bereiken
  • Krijg meer zicht en grip op de toekomst
  • In slechts drie koffie momenten
Neem hier vrijblijvend contact op Scroll verder

Ontwikkeladvies 45-plussers

Wil jij snel én ontspannen sparren over je toekomst? Wie ben je, wat doe je en wat wil je?! Soms loop je gewoon even vast in je werk. Vind je nog echt leuk wat je doet? Heb je voldoende uitdaging? Is dit nog wel wat bij je past? Allemaal vragen, die eigenlijk heel leuk zijn om eens over na te denken. Heb je behoefte aan een coach die je snel op weg kan helpen? Door net even de juiste vragen te stellen? Laten we dan eens een kop koffie drinken.

Subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers. Iedere werkende van 45 jaar of ouder (minimaal 12 uur per week) kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Je hebt dan recht op 3 koffie momenten en je vult een test in.

Het gratis 45+ Ontwikkeltraject

Je krijgt een persoonlijk én op maat gemaakt advies van onze loopbaanadviseur. Jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen staan centraal. Na het volgen van het ontwikkeltraject heb je meer zicht en grip op de toekomst. Je hebt een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat je mogelijkheden zijn om je AOW-leeftijd vitaal te bereiken. Wie wil dat niet?

Hoe ziet het Ontwikkeladvies eruit?

Gesprek 1: Intake, kennismaking en afstemmen doel
Vervolgens: Je vult thuis een test in (bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest, capaciteiten- of interesse test)
Gesprek 2: Nabespreking test en je ontvangt het rapport
Gesprek 3: Vervolggesprek met afronding

Wij zijn ervan overtuigd: Ontwikkeling werkt

MEPD helpt en begeleidt al jaren mensen in hun zoektocht naar zichzelf en de best passende job. Wij zijn er dan ook 100% van overtuigd: Ontwikkeling werkt. Dat zien we elke dag. Ons doel is dat mensen weer geloven in zichzelf en tot bloei komen. Door te luisteren en tips te geven, komen mensen een stapje dichterbij zichzelf en kunnen zij hun potentieel (her)ontdekken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Karin Gradussen

Loopbaanadviseur Karin over het Ontwikkeladvies

'Jij gaf mij de kracht en liet mij inzien dat leeftijd niet zo spannend is. Dit geweldige compliment kreeg ik van een 61-jarige vrouw, die ik begeleidde bij haar loopbaanoriëntatie! En dat is precies wat een ontwikkeltraject voor iemand kan betekenen.'

We adviseren je graag!

Heb je vragen over het koffie uurtje, over de subsidieregeling of over onze aanpak? Laat het ons weten!